fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Winefluencer worden doe je zo!

Van 19 – 23 september gaan we weer op zoek naar de Rueda Winefluencer van 2023. Wil jij weten hoe je de winst binnensleept? Check dan alvast deze 5 tips om extra kans te maken op de titel Rueda Winefluencer 2023 en een paycheck van 5000,-!

Tip 1: wees creatief – Op je eigen manier natuurlijk. Met een vleugje creativiteit zorg je ervoor dat je opvalt bij de jury. Denk bijvoorbeeld aan het wijnmakers interview van Elianne met Rudolf Nipius, of de digitale wijnreis van Debbie

Tip 2: laat zien wie je bent – Als Rueda Winefluencer ben jij hét gezicht van Rueda in 2023. Laat dus vooral zien wie je bent en waarom jij zo van Rueda Verdejo houdt!

Tip 3: beeld zegt soms meer dan woorden – Wat wil jij aan de jury vertellen over Rueda Verdejo? En kan dat misschien ook met mega lekker beeld?

Tip 4: wees veelzijdig – Dan spring je er zeker uit! Quizjes, interviews, winacties, reels, live sessies, TikToks en blogs. Show what you can do!

Tip 5: enthousiasme is key – De jury zoekt een Winefluencer die niet alleen goed om kan gaan met content, maar die ook écht passie heeft voor mooie Rueda wijn. Breng jouw enthousiasme zo goed als je kan over!

Rueda Winefluencer

Rueda Wijnen zoekt de Rueda Winefluencer van 2023, hét gezicht van Rueda Wijnen op social media in 2023. Van 19 – 23 september kun je meedoen aan de contest op social media. Zo maak je kans op de titel Rueda Winefluencer 2023 en een salaris van 5000 euro!

Deelnemen

Plaats van 19 – 23 september jouw Rueda Winefluencer content op social media met @RuedaWijnen en #TasteRueda. Kiest de jury jouw content? Dan ben jij de nieuwe Rueda Winefluencer!