Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
Rueda Forel Barbecue

Tips voor een Spaanse barbecue!

De hoge temperaturen in heel Nederland laten ons van de Spaanse sfeer proeven. We helpen je graag dit mediterrane gevoel vast te houden. Check snel ons barbecue menu met verfrissende wijntips!

Of je nu graag snel en easy te werk gaat op de elektrische barbecue, of juist je handen vuil maakt aan houtskolen voor een écht vuurtje, Rueda weet raad! De witte wijnen uit dit Spaanse wijngebied zijn lekker bij gegrilde vis, kip en groenten van de barbecue.

Imponeer je vrienden

Laat je vrienden en familie versteld staan van jouw wijnkennis en culinaire inspiratie. Op ons receptenplatform; rueda.menu vind je smakelijk gerechten geschikt voor deze zomerse temperaturen, waaronder een 5-gangen barbecue menu! En dat is niet alles, want bij ieder gerecht krijg je een sappige wijntip. Zo regel jij zonder problemen een barbecue avond met een Spaans tintje.

Rueda Barbecue Forel

Garnalenspiesjes met mangosalsa

Ga bijvoorbeeld voor de garnalenspiesjes met een op-en-top zomerse mangosalsa. Match deze met de Señoria de Nava Rueda Verdejo, die goed past bij schaal- en schelpdieren. Of gebruik je barbecue om forel met kruiden te grillen, en maak het af met een toefje basilicummayonaise. De Rueda Verdejo van Ramón Bilbao past perfect bij de kruiden in dit recept. Gaat je maag hiervan knorren? Kijk dan snel hier  voor alle recepten en bijpassende Rueda wijnen.

Alles over Rueda

Wijnen uit Rueda zijn perfect voor aan tafel. De combinatie van de verleidelijke geur en een verfrissende afdronk maakt ze breed inzetbaar: van rijke visgerechten van de barbecue en pasta tot lichte salades of sushi. Maar het allerbest past de wijn bij Spanje, en alles wat het culinair te bieden heeft!

Natuurlijk zijn we benieuwd naar het resultaat! Deel je jouw creaties op onze Facebook-pagina? Dan zetten wij jou in de schijnwerpers en sturen we je als dank nog een Rueda-pakket toe, voorzien van een mooie fles wijn.

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.