fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Instagrammers opgelet: jouw dagelijkse dosis Rueda

Misschien heb je hem al voorbij zien komen: de gloednieuwe Instagram pagina van Rueda Wijnen! Op deze Instagram word jij non-stop geïnspireerd met beelden uit Rueda, wijnweetjes, quotes, recepten en natuurlijk héél veel wijntips! Zo ben en blijf je als échte Rueda wijnliefhebber altijd up-to-date!

Neem hier een kijkje op de nieuwe Instagram!

Coming soon: Rueda Winefluencer

Save the date! Vanaf 1 t/m 15 december gaan we namelijk opzoek naar de Rueda Winefluencer voor 2021. Dat doen we via onze nieuwe Instagram.

Wie wat waar winefluencer?

Mocht je geen idee hebben waar we het over hebben (maar toch leest omdat je je aangesproken voelt bij het woord ‘wine’): winefluencer staat voor wine influencer.

Word je graag betaald om wijn te drinken? Weet jij jouw volgers te inspireren met je content? Ben jij gek op witte wijn en mag iedereen dit weten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Volg de nieuwe Instagram pagina van @ruedawijnen, zo ben je helemaal op de hoogte van de campagne. Binnen een week ontdek je op Instagram en op de site alles over de winefluencer campagne, hoe je meedoet en – misschien wel het belangrijkst – hoe én wat je kunt winnen.

Ja, ik wil meer weten over Rueda Winefluencer 2021!

Over Rueda

D.O. Rueda is het grootste witte wijngebied van Spanje. De regio is de bakermat van de verdejo variëteit en is de thuisbasis van talloze wijngaarden die meer dan 100 jaar oud zijn. De grote hoogte van de wijngaarden (tussen 700 en 850 meter boven de zeespiegel), het continentale klimaat met hoge temperatuurverschillen tussen dag en nacht en de aanpassing van deze druif aan de kiezel- en zandgronden van Rueda, maken de Verdejo-wijnen uit Rueda onnavolgbaar in kwaliteit en smaak.