Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
de winnaar is

Nieuwe Rueda Winefluencer bekend!

Vlaamse Debbie van Dijck wint dit jaar de titel, prijs en reis.

Afgelopen 20 t/m 24 september deden maar liefst 50 Nederlandse en Vlaamse wijnfans mee aan de Rueda Winefluencer contest. Door originele Rueda (wijn) content te plaatsen op o.a. social media, streden de deelnemers om de titel Rueda Winefluencer, een bedrag van € 5000,- en een wijnreis naar D.O. Rueda. De Rueda Winefluencer is een jaar lang hét gezicht van D.O. Rueda in Nederland en België.

Rueda Winefluencer 2022: Belgische Debbie van Dijck

De Vlaamse Debbie van Dijck uit Brasschaat, ook bekend als @Goestingske, wist de jury te overtuigen door uitgebreid te bloggen over D.O. Rueda via een digitale wijnreis op een speciaal gemaakte landingspagina, maar ook met goede wijn-spijs combinaties, een Rueda wijnquiz, grid posts, stories en sappige Rueda fun facts met picture perfect beelden.

Jury aan het woord

Door de grote hoeveelheid enthousiaste en veelzijdige deelnames was het kiezen van de winnaar een uitdaging voor de speciaal geselecteerde Rueda Winefluencer jury, bestaande uit Sharon van Lokhorst van FavorFlav, India Donisi van WineSpiceGirl, Rueda Winefluencer ’21 Elianne en Laurence van As Cooked by Ginger.

“Dikke pré dat ze een eigen website heeft, ze schreef er ook een mooi artikel op en ik vond dat haar posts positieve vibes hadden. Ze gaven me een beetje vakantiegevoel. Daarbovenop heeft ze een mooie afwisseling van content gedaan die origineel en veelzijdig was. “

“Debbie is een leuke, vrolijke meid met lekker toegankelijke content, veel heerlijke Rueda wijn-spijs combinaties.”

Meer van Debbie in 2022

Kortom, het posten over Rueda, een digitale wijnreis, wijn-spijs combinaties, interactiviteit met haar volgers en de enthousiaste, diepgaande informatie over Rueda en de wijnen uit dit Spaanse wijngebied maakt Debbie van Goestingske de grote winnaar van dit jaar.

D.O. Rueda bedankt alle en juryleden van deelnemers van Rueda Winefluencer voor bijdrage en enthousiasme.

 

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.