Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
elianne vierkant

Winefluencer Elianne geeft tips voor de volgende Rueda Winefluencer

Vanaf aanstaande maandag gaan we weer op zoek naar de Rueda Winefluencer voor volgend jaar. Vorig jaar werd Elianne de eerste winnaar! Als Winefluencer van 2021 weet Elianne natuurlijk precies hoe je Rueda Winefluencer kunt winnen. Daarom drie tips om je op weg te helpen:

“Lieve wijnliefhebbers! Volgende week is het zo ver! De zoektocht naar de nieuwe Rueda Winefluencer! Super leuk vind ik het dat ik dit jaar in de jury mag zitten, en ik kijk dan ook ontzettend uit naar alle content. Op drie dingen heb ik zelf vorig jaar het meeste gelet…

  1. Zorg voor informatieve, maar speelse content.
  2. Denk verder dan alleen het mooie plaatje
  3. Blijf trouw aan je eigen creativiteit.

Ik zeg, heel veel succes en proost!”

Zo doe je mee!

Als Rueda Winefluencer ontvang je een winefluencer pakket en een salaris van € 5000,- . We doen er óók nog een schepje bovenop, want dit jaar vlieg je ook nog eens naar Spanje voor een tip top verzorgde wijnreis. Dat wil je toch?

We dagen jou van 20 t/m 24 september uit om jouw liefde voor Rueda wijnen te delen op Instagram. Volg de Instagram pagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik #TasteRueda.

Lees hier alles over Rueda Winefluencer.

Over D.O. Rueda
D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje. De regio staat bekend om de verdejo druif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse wijnen!) en is de thuisbasis van wijngaarden die soms meer dan 100 jaar oud zijn. Die wijngaarden liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel!

 

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.