fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Liefhebbers van witte wijn opgelet! Zo krijg je betaald om wijn te drinken.

Ja, het is echt waar! We gaan weer op zoek naar een Winefluencer. Vorig jaar werd er hard gestreden en ging Elianne Drinks Wine er met de titel én salaris van € 5000,- vandoor. Wie o wie wordt de volgende Rueda Winefluencer?

Als Rueda Winefluencer ontvang je een winefluencer pakket en een salaris van € 5000,- . We doen er óók nog een schepje bovenop, want dit jaar vlieg je ook nog eens naar Spanje voor een tip top verzorgde wijnreis. Dat wil je toch?

Ben jij die Winefluencer?

Een Winefluencer is altijd online. Jij weet je volgers te inspireren met content, in tekst én beeld. Bovenal ben je gek op witte wijn en schreeuw je dit van de (sociale) daken! Jij weet waar je volgers blij van worden – wijn wijn wijn – en deelt jouw liefde voor de mooiste Rueda wijnen op je socials. Kleine sidenote: je bent wel 18+…

Zo doe je mee!

We dagen jou van 20 t/m 24 september uit om jouw liefde voor Rueda wijnen te delen op Instagram. Volg de Instagram pagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik #TasteRueda.

Lees hier alles over Rueda Winefluencer.

Over D.O. Rueda

D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje. De regio staat bekend om de verdejo druif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse wijnen!) en is de thuisbasis van wijngaarden die soms meer dan 100 jaar oud zijn. Die wijngaarden liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel!