fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Winefluencer 2023

Wij hebben de baan van jouw dromen! Als Rueda Winefluencer draait alles om wijn, wijn en nog eens wijn.

Na twee succesvolle edities gaan we ook dit jaar op zoek naar Winefluencers. We zoeken twee toppers, een in Nederland én een in België! Van 19 – 23 september barst de online strijd weer los om deze droombaan en de paycheck van maar liefst € 5000,-

Wie zoeken wij?

Heb jij altijd al Winefluencer willen zijn? Weet jij jouw volgers te inspireren met je content en ben je gewoon heel erg gek op mooie wijn? Dan móet je meedoen! Als jij wordt gekozen tot de Rueda Winefluencer van Nederland of België, dan ben jij in 2023 hét gezicht van Rueda Wijnen op social media. Van gastbloggen tot shinen op de socials. Alles in jouw rol als Winefluencer draait om frisse Verdejo uit Rueda. Klinkt dat als muziek in de oren?

Hoe word jij Winefluencer?

Solliciteren naar deze job is heel makkelijk. Volg onze Instagram: @Ruedawijnen. Plaats jouw Rueda Winefluencer content met #TasteRueda en tag @Ruedawijnen. Hoe creatiever, veelzijdiger, interactiever en wijnzinniger, hoe beter! De wedstrijd loopt van 19 t/m 23 september.

De jury, oud Winefluencers Elianne en Debbie, kiezen de winnaar op basis van kwaliteit van de beelden, personal touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen – meer posten kan je kansen zelfs vergroten!

Wat krijg je ervoor terug

  • De titel ‘Rueda Winefluencer 2023 Nederland/België’
  • Paycheck van € 5000,-
  • Genoeg Rueda Verdejo om de rol van Winefluencer waar te maken!

Voorwaarden

  • Je bent 18 + en woonachtig in Nederland of Vlaamstalig België
  • Je voldoet aan de deelname-eisen zoals bovenstaand beschreven.
  • Klik hier voor alle wedstrijdvoorwaarden
Click to access the login or register cheese