Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
feb beeld

Your Valenwine for Valentine’s

Rozen zijn rood, Verdejo is wit, met die combo weet je dat Valentijnsdag wel goed zit! 😉

Dat de dag van de liefde dit jaar valt op een maandag mag de pret natuurlijk niet drukken. Tijd om te proosten op de liefde met een fris en knisperend glas wijn óf om cadeau te doen aan jouw geheime liefde. Valenwine from a secret admirer.

Nog geen fijn flesje in huis? Hierbij een lijstje van Valentijn Verdejo’s die je vandaag gewoon nog even bij de supermarkt haalt:

 1. Ga je naar de Plus? Daar vind je de knisperende Marqués de Caceres Rueda Verdejo (€6,99) en Nava Real Rueda Verdejo (4,99). Een fijn duo dus voor deze mooie dag! Allebei een flesje doen?
 2. Ook bij Albert Heijn meer dan genoeg keuze. Ken je de Bascarlon Rueda Verdejo al? Voor maar €3,69 heb je vanavond een heerlijke frisse wijn in je glas!
 3. Neem tijdens je loopje naar de Aldi ook zeker een flesje Valdechimoza Rueda Verdejo (€3,99) mee. Een typische Verdejo met nét een beetje extra pit. En dat is natuurlijk wel welkom!
 4. Hallo Jumbo! Stap de welbekende gele winkels binnen voor een Gran Villa Rueda Verdejo (€5,59). De tropische smaken in deze Verdejo zorgen gegarandeerd voor een feestelijke avond!
 5. Komt de bezorger van Picnic je boodschappen fijn thuisbezorgen? Zorg dan dat er een Peribáñez Rueda Verdejo (€5,29) bij zit. In deze Verdejo proef je een licht pepertje terug. Spicy!

Verder vind je Rueda Verdejo in vrijwel alle supermarkten, wijnhandels en slijterijen terug. Handig!

Kortom, een heerlijke dag om te genieten van een goed glas wijn met jouw grote liefde. Te amo en salud!

 • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
 • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
 • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
 • De longlist kwam met zorg tot stand.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
 • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.