Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
0610-02

De Rueda Winefluencers van 2023 zijn bekend

We hebben dit jaar niet één, maar twee Rueda Winefluencers!

Afgelopen 19 t/m 23 september deden tientallen Nederlandse en Vlaamse wijnfans mee aan Rueda Winefluencer 2023. Door originele Rueda (wijn) content te plaatsen op o.a. social media, streden de deelnemers om de titel Rueda Winefluencer Nederland en Rueda Winefluencer België én het bedrag van maar liefst €5000.-. De Nederlandse Le Club & Sommeljj de Podcast en de Vlaamse Flo Vino wisten de jury te overtuigen. Zij zijn een jaar lang hét gezicht van D.O. Rueda.

Rueda Winefluencer 2023 Nederland: Le Club & Sommeljj de Podcast!

Jan-Jaap en Nadien, ook bekend van Le Club & Sommeljj de Podcast raken (letterlijk) niet uitgepraat over wijn. Ze wisten de jury te overtuigen met een professionele podcast over Rueda Verdejo die ze speciaal voor de wedstrijd hebben opgenomen. Ook hun blog en social media posts waren van hoge kwaliteit. Daarnaast maakte hun gevoel voor humor en enthousiasme voor het wijn vak veel indruk op de jury.

D.O. Rueda is trots op dit duo als allernieuwste Rueda Winefluencers van Nederland!

Rueda Winefluencer 2023 België: Femke Colenbie

Aan passie geen gebrek! Femke van Flovino ging all-in en inspireerde de jury met heerlijke wijnspijs combinaties, een taalcursus Spaans en een heuse mini-serie over Rueda op Youtube. Met haar positieve vibe maakte ze veelzijdige en originele content. Filmpjes monteren, foto’s bewerken, en bloggen; ze deed het allemaal.

België is met Femke een heel goede Rueda Winefluencer rijker!

Door de grote hoeveelheid enthousiaste en veelzijdige deelnames was het kiezen van de winnaars een uitdaging voor de speciaal geselecteerde Rueda Winefluencer jury. Dit jaar bestond de jury uit Winefluencer 2021 Elianne (@Eliannedrinkswine) en Winefluencer 2022 Debbie (@Goestingske).

D.O. Rueda bedankt de juryleden en alle deelnemers van Rueda Winefluencer!

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.