Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
Presentacion DO Rueda_1

Nieuw logo én vernieuwde achterlabels

Om de herkenbaarheid van D.O. Rueda als merk internationaal naar een moderner en hoger plan te tillen, is een nieuwe identiteit en daarmee nieuw logo ontwikkeld. Belangrijk is daarbij ook de aanpassing van de achterlabels op de flessen, die de kwaliteit en herkomst van de wijn garanderen.

De verschillende indicaties die nu gebruikt worden, zoals ”sparkling”, “Verdejo”, “Golden”, “Sauvignon Blanc” verdwijnen en worden vervangen door RUEDA, waarbij iedere wijnsoort een andere kleurcode heeft. Ook de website van D.O. Rueda heeft een serieuze verandering ondergaan, je moet echter wel een woordje Spaans spreken.

 

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.