Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
Slijterij-06

Wijnhandel Platenburg wint Rueda Wine HotSpot verkiezing 2018

Dit jaar organiseerde D.O. Rueda – dé Rueda Wine Hotspot verkiezing: de wijnwinkel in Nederland waar Rueda altijd een feest in het glas betekent. De door de vakjury, waaronder Barbara Verbeek, geselecteerde Top 5 mag zich een jaar lang Rueda Wine Hotspot noemen.

In een spannende nek-aan-nek race, werd Wijnkoperij Platenburg in Rotterdam verkozen tot winnaar.
De jury was onder de indruk van de eigen aanvulling en inzet; van winkelproeverijen tot creatieve posts op social media. De video van Wijnkoperij Platenburg gaf uiteindelijk de doorslag.

Julien Platenburg (33jr.), de enthousiaste eigenaar: “We zijn enorm trots. Ons hele team heeft tijdens de actieperiode zijn uiterste best gedaan om iedereen in Spaanse sferen te brengen. En met succes dus!”. Het team van Platenburg vertrekt in het voorjaar van 2019 naar Rueda, een welverdiende prijs.

De 5 nieuwe Rueda Wine Hotspots 2018:
Wijnkoperij Platenburg Rotterdam
Henri Bloem Arnhem
Henri Bloem Den Haag
Wijnkoperij Okhuysen Haarlem
Meerwijnvoorvrouwen.nl

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.