Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
Rueda op de buis

Haal Rueda in huis: in je glas en op de buis!

Naast de welbekende stuivende verdejo wijnen biedt D.O. Rueda meer tools om je thuisverblijf aangenamer te maken. Pak je kans en geniet van meer dan 100 korte films, namelijk een selectie van de werken die deelnemen aan de vier edities van het ‘Rueda con Rueda’ Festival in Spanje. Geen zorgen, de films zijn dan wel in het Spaans, je kunt alsnog van ze genieten dankzij de Engelse ondertiteling. Zo haal je Rueda in huis!

Thuisblijven

Door de huidige gezondheidscrisis staat het dagelijks leven op zijn kop. We moeten zo veel mogelijk thuisblijven en ons dus in huis vermaken. Juist om je in deze moeilijke fase op te kunnen vrolijken, stelt Rueda de korte films van het ‘Rueda con Rueda’ festival beschikbaar aan iedereen, helemaal gratis!

Er zijn in totaal 108 korte films beschikbaar, voor alle wijn- en filmliefhebbers. Je vindt ze op het YouTube-kanaal van het festival. In een aparte afspeellijst vind je zelfs de dertien meest bekroonde werken uit verschillende edities.

“Vanuit DO Rueda willen we deze ‘zandkorrel’ inbrengen om te proberen deze gecompliceerde momenten die we moeten doormaken op te vrolijken.” – Carmen San Martín, DO Rueda.

Een greep uit de mogelijkheden

Even zin in iets luchtigs? Kies dan voor de komedie “Trekkies”. Deze korte film werd bekroond met de eerste prijs in de editie van 2019. Regisseur Kiko Prada is er van overtuigd dat dit initiatief veel mensen kan helpen om door deze moeilijke periode heen te komen. “Ik denk dat dit een goed moment is om de wereld van de korte films te betreden. Bovendien zijn korte verhalen ‘verslavend’, zodra je er een ziet, kun je niet meer stoppen.”

Het gaat allemaal om korte films, die soms wel en soms niet om wijn draaien. Toch zit er in iedere korte film Rueda wijn verwerkt, zelfs in de science-fiction stukken. De films duren niet langer dan 10 minuten, en zijn samen met een glas Rueda de ideale manier om te genieten van een stukje cinema. Haal Rueda in huis!

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.