Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
pasen_diner_wijn

Espumoso in je glas tijdens Pasen

Pasen is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met lekker eten en gezellig samenkomen met vrienden en familie. Of je nu zoekt naar een wijn voor de brunch of de borrel: wij weten welke wijn je moet hebben! Espumoso, de mousserende wijn uit Rueda maakt jouw Pasen extra feestlijk.

In het Spaanse wijngebied Rueda ligt het accent op witte wijnen. Belangrijkste troef: de eigen verdejo-druif. Naast de bekende stille wijnen produceren ze ook mousserende wijn, Espumoso genaamd! Deze wordt op dezelfde manier gemaakt als Champagne en Crémant (méthode traditionelle), maar is verrassend goed geprijsd. Een echte party starter die gewoonweg nooit verveelt!

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.