Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Winefluencer 2022

Rueda Winefluencer 2022

Betaald krijgen om wijn te drinken: dé baan van jouw dromen

Rueda Wijnen is opnieuw op zoek naar een Rueda Winefluencer voor 2022! Ben jij de opvolger van Winefluencer Elianne?

“Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber.  Altijd al ‘winefluencer’ willen zijn? Weet jij jouw volgers te inspireren met je content? Ben jij gek op wijnen en mag iedereen dit weten? Dan is Rueda op zoek naar jou! De Spaanse wijnstreek Rueda daagt jou uit om van 20 tot en met 24 september jouw liefde voor Rueda wijnen te uiten op Instagram. Word jij uitgekozen door de vakjury, dan mag jij een jaar lang de titel Rueda Winefluencer dragen, ontvang je een bedrag van €5000 én ga je op reis naar het wijngebied!”

Solliciteren

Solliciteren voor deze job is heel makkelijk. Volg de Instagram van @Ruedawijnen. Plaats jouw Rueda Winefluencer foto(‘s) met #TasteRueda en tag @Ruedawijnen in jouw content. Hoe creatiever, interactiever en wijnzinniger, hoe beter! De wedstrijd loopt van 20 t/m 24 september. Hierna kiest de jury de winnaar, op basis van kwaliteit van de beelden, persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen – meer posten kan je kansen zelfs vergroten!

Tips & tricks

Houd vooral ook onze site en socials in de gaten. Hier delen we meer info over Rueda, de wijnen én deelt Winefluencer Elianne haar tips en tricks. Hoe haal je die titel binnen?Rueda Winefluencer winnaar

Voorwaarden

  • Je bent 18 + en woonachtig in Nederland of België
  • Je voldoet aan de deelname-eisen zoals bovenstaand beschreven.
  • Klik hier voor alle wedstrijdvoorwaarden

Snel meer!

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.